Merkit

Merkit

Lapset

Lastenvaatteissa luotamme laatuun ja monipuoliseen tarjontaan. Myymälän runsaasta merkkivalikoimasta on helppo löytää omat suosikit kaikenikäisille lapsille. Tarjolla on aina sesongin uusimmat uutuudet ja paljon brändejä, joita ei Oulussa muualta saa.

Klassista ja raikasta lastenvaatetta löydät merkeiltä Tommy Hilfiger, Timberland sekä Gant. Ranskalainen Catimini on hurmannut asiakkaamme jo vuodesta 1991. Trendikkään tuulahduksen myymäläämme tuovat DKNY, Guess sekä Pepe Jeans.

Valikoimaamme täydentävät ekologinen Mini Rodini, suloisen tyttömäiset Creamie ja Billieblush sekä hurmaava Mayoral. Värikäs Molo, hauska Billybandit sekä huippusuosittu Legowear. Ihanat kotimaiset mekkomme ovat Mignelinin mallistoa ja leikkisät unisex trikoovaatteet Roolta. Aarre Kid ja Verson Puoti täydentävät suomalaisen designin valikoimaamme. Meiltä myös  Ruskovillan pehmoiset merinovillatuotteet vauvoille ja leikki-ikäisille.

Äitiys

Äitiys- ja imetysvaatteissa luotamme laatuun ja monipuoliseen tarjontaan.

Mamalicious tuo kuukausittain vaihtuvan valikoiman edullisia, hyvännäköisiä äitiys- ja imetysvaatteita niin ihanaan arkeen kuin säihkyvään juhlaan.

Boobin laatu ja ekologisuus ovat huippuluokkaa; mukavia materiaaleja ja ajattomia malleja.

Imetysliivejä löytyy monissa kokoryhmissä ja hintaluokissa merkeiltä Anita, Boob ja Carriwell. Anitalta löydät myös alushousut sekä tykätyt tukivyöt kasvavan masun tarpeisiin.

Solidean kompressiosukat ja -sukkahousut ovat huippumukavia ja -laadukkaita.