Jasminin tarina

Jasmin on ollut osa Oulun keskustan myymälävalikoimaa jo 30 vuoden ajan. Hilkka perusti liikkeen vuonna 1991 ollessaan nuori kolmen lapsen äiti. Joulukuussa 2020 Hilkka siirtyi mummon tehtäviin ja Jasminin tarina jatkuu nykyisen kauppiaan Pauliinan kanssa. Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Valkean kolmannessa kerroksessa, ja meillä on myös verkkokauppa.

Jasminin perusajatus on pysynyt samana 30 vuoden ajan: laadukkaat tuotteet ja henkilökohtainen, asiantunteva ja iloinen palvelu. Meille ovat tärkeitä lastenvaatteiden korkea laatu, iloisuus, värikkyys, leikkisyys ja tyylikkyys.

Lisäksi vaatteiden pitkä käyttöikä ja kierrätettävyys ovat tärkeä tekijä. Siksi valikoimissamme ovat kansainväliset ja kotimaiset huippubrändit, joiden laadukkaat tuotteet kestävät useammalla lapsella.

Arvojamme ovat myös ekologisuus ja eettisyys. Haluamme olla vastuullinen toimija, ja tarjota tuotteita sellaisilta brändeiltä, joiden taustalla on kestävän kehityksen ajatus.

Jasminista löydät saman katon alta sesongin upeimmat vaate- ja asusteuutuudet koko perheelle vauvasta teini-ikäiseksi saakka, äitejä unohtamatta! Lasten ja nuorten vaatteita on saatavilla 50–176 cm kokoisina, odotus- ja imetysvaatteita  XS-XL kokoisina.

Uutuuksia saapuu välillä jopa päivittäin, ja varsinkin erikoiserät ovat suosittuja, joten kaikki tuotteemme eivät aina ehdi verkkokauppaan asti. Kannattaa siis pistäytyä myymälässä mahdollisuuksien mukaan! Verkkokaupan tilauksissa voit valita noudon myös myymälään, jolloin säästät toimituskulut ja voit samalla tsekata parhaat uutuudet.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Jasminin laajaan valikoimaan myymälässä ja verkossa! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Pauliina ja Jasminin henkilökunta