Jasminin tarina

Hilkka perusti lasten-, nuorten- ja äitiysvaatteiden merkkiliikkeen Jasminin Ouluun nuorena kolmen lapsen äitinä vuonna 1991. Hilkka siirtyi mummon tehtäviin joulukuussa 2020 ja Pauliinasta tuli uusi Jasminin kauppias.

Jasmin on ollut osa Oulun keskustan myymälävalikoimaa  pian 30 vuotta, ja vaikka myymälän osoite onkin vaihtunut välillä, laadukkaat tuotteet, monipuolinen tarjonta, sekä ensiluokkainen palvelu ovat Jasminin toiminnan kulmakiviä nyt ja tulevaisuudessa. Jasmin-myymälämme palvelee sinua Oulussa, kauppakeskus Valkean kolmannessa kerroksessa.

Me täällä Jasminissa pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin sekä myymälässä, että  verkkokaupassa osoitteessa jasmin.fi. Uutuuksia saamme Jasminiin välillä jopa päivittäin. Varsinkin erikoiserät ovat suosittuja ja viedään käsistä nopeasti, siispä kaikki tuotteemme eivät aina ehdi verkkokauppaan asti. Kannattaa siis myös pistäytyä myymälässä mahdollisuuksien mukaan! Esimerkiksi verkkokaupan tilauksissa voi valita noudon myymälään, jolloin vältyt toimituskuluilta ja pääset samalla tsekkaamaan parhaat uutuudet!

Myymälän ja verkkokaupan runsaasta merkkivalikoimasta on helppo löytää omat suosikit lapsille ja nuorille. Tarjolla on aina sesongin uusimmat uutuudet kansainvälisiltä ja kotimaisilta huippubrändeiltä. Klassista ja raikasta lastenvaatetta ja erityisesti nuortenvaatetta löydät merkeiltä Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Timberland sekä Gant. Trendikkään tuulahduksen valikoimaamme tuovat DKNY ja Guess. Meille on tärkeää, että valikoimaamme kuuluu myös paljon laadukkaita ekologia ja eettisiä kotimaisia merkkejä kuten Laurou, Mignelin, PopandCo ja paikallinen Verson Puoti, unohtamatta Ruskonvillan pehmoisia merinovillatuotteita vauvoille ja leikki-ikäisille.

Odottaville ja imettäville äideille tarjoamme laajan valikoiman muodikkaita äitiys- ja imetysvaatteita. Meiltä löydät äitiys- ja imetysvaatteet merkeiltä Mamalicious, Boob, Anita, Blaa. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme myymälässä ja verkossa!

 

Pauliina ja Jasminin henkilökunta