Jasminin tarina

Kauppias Hilkka perusti lasten-, nuorten- ja äitiysvaatteiden merkkiliikkeen Jasminin Ouluun nuorena kolmen lapsen äitinä vuonna 1991.

Yrittäjyys kulkee Hilkalla suvussa, ja Hilkan intohimona on aina ollut oman myymälän pyörittäminen ja mitä parhain asiakaspalvelu. Jasmin onkin ollut osa Oulun keskustan myymälävalikoimaa jo pian 30 vuotta, ja vaikka myymälän osoite onkin vaihtunut välillä, laadukkaat tuotteet, monipuolinen tarjonta, sekä ensiluokkainen palvelu ovat Jasminin toiminnan kulmakiviä nyt ja tulevaisuudessa. Jasmin-myymälämme palvelee sinua Oulussa, kauppakeskus Valkean kolmannessa kerroksessa.

Me täällä Jasminissa pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, joten keväällä 2020, poikkeustilan rajoittaessa ihmisten pääsyä ostoksille, avasimme verkkokaupan jasmin.fi. Uutuuksia saamme Jasminiin välillä jopa päivittäin. Varsinkin erikoiserät ovat suosittuja ja viedään käsistä nopeasti, siispä kaikki tuotteemme eivät aina ehdi verkkokauppaan asti. Kannattaa siis myös pistäytyä myymälässä mahdollisuuksien mukaan! Esimerkiksi verkkokaupan tilauksissa voi valita noudon myymälään, jolloin vältyt toimituskuluilta ja pääset samalla tsekkaamaan parhaat uutuudet!

Myymälän ja verkkokaupan runsaasta merkkivalikoimasta on helppo löytää omat suosikit lapsille ja nuorille. Tarjolla on aina sesongin uusimmat uutuudet kansainvälisiltä ja kotimaisilta huippubrändeiltä. Klassista ja raikasta lastenvaatetta ja erityisesti nuortenvaatetta löydät merkeiltä Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Timberland sekä Gant. Trendikkään tuulahduksen valikoimaamme tuovat DKNY ja Guess. Meille on tärkeää, että valikoimaamme kuuluu myös paljon laadukkaita ekologia ja eettisiä kotimaisia merkkejä kuten Laurou, Mignelin, PopandCo, Roo ja paikallinen Verson Puoti sekä Oulussa valmistetut Puru Murun tuttiketjut ilahduttavat äitejä ja vauvoja. Unohtamatta Ruskonvillan pehmoisia merinovillatuotteita vauvoille ja leikki-ikäisille.

Odottaville ja imettäville äideille tarjoamme laajan valikoiman muodikkaita äitiys- ja imetysvaatteita. Meiltä löydät äitiys- ja imetysvaatteet merkeiltä Mamalicious, Boob, Anita, Blaa. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme myymälässä ja verkossa!

 

Hilkka ja Jasminin tiimi