Merkit

Merkit

Lapset

Lastenvaatteissa luotamme laatuun ja monipuoliseen tarjontaan. Myymälän runsaasta merkkivalikoimasta on helppo löytää omat suosikit kaikenikäisille lapsille. Tarjolla on aina sesongin uusimmat uutuudet ja paljon brändejä, joita ei Oulussa muualta saa.

Klassista ja raikasta lastenvaatetta löydät merkeiltä Calvin Klein,Tommy Hilfiger, Timberland sekä Gant. Ranskalainen Catimini on hurmannut asiakkaitamme jo vuodesta 1991. Trendikkään tuulahduksen myymäläämme tuovat DKNY, Guess sekä Pepe Jeans.

Valikoimaamme täydentävät suloisen tyttömäiset Carrément Beau ja Billieblush sekä hurmaava Mayoral. Värikäs ja hauska Molo, sekä huippusuosittu Legowear tarjoavat reippaita käyttövaatteita. Ihanat kotimaiset mekkomme ovat Mignelin mallistoa, leikkisät unisex trikoovaatteet valmistaa Roo. Laurou, PopandCo ja Verson Puoti täydentävät suomalaisen designin valikoimaamme. Meiltä myös Ruskovillan pehmoiset merinovillatuotteet vauvoille ja leikki-ikäisille.

Äitiys

Odottaville ja imettäville äideille tarjoamme Oulun laajimman valikoiman muodikkaita äitiys- ja imetysvaatteita.

Meiltä löydät äitiys- ja imetysvaatteet merkeiltä Mamalicious, Boob, Anita, Blaa ja Solidea. Raskauskeijun ja Puru Murun imetyskorut ja tuttiketjut ilahduttavat äitejä ja vauvoja!

Mamalicious tuo kuukausittain vaihtuvan valikoiman edullisia, hyvännäköisiä äitiys- ja imetysvaatteita niin ihanaan arkeen kuin säihkyvään juhlaan.

Boobin laatu, ekologisuus ja eettisyys  ovat huippuluokkaa; mukavia materiaaleja ja ajattomia malleja.

Jasminista löydät myös kotimaisen Blaan laadukkaat ja ekologiset imetystunikat .

Imetysliivejä löytyy monissa kokoryhmissä ja hintaluokissa merkeiltä Anita ja Boob. Anitalta löydät myös alushousut sekä tykätyt tukivyöt kasvavan masun tarpeisiin.

Solidean kompressiosukat ja -sukkahousut ovat huippumukavia ja -laadukkaita.